Tuesday, January 18, 2011

salam semua... apa khabar? nihow? annyeong?
wah tup..tap..tup..tap.. dah nak abis cuti ni kan...hemm..

cuti nie sempat tengok2 rak buku yang berhabuk gila tuuu... 1cm jugak la habuk tu...belek punya belek jumpa my favorite collection... HLOVATE...and then again kena hlovate syndrome lagiiiiiiiii....

HATE+LOVE=HLOVATE

 
nak jadi budak nakal
yeah macam addin, ju'a, trisy, ed sassin, ao, ben, ked, along serbia, abg syah, mags 7 n etc hidup yang penuh warna warni... full of laugh and love.... sapa xnak ada sahabat yang macam dalam novel tu kan... susah nak cari di dunia yang nyata... pikir2 balik ruginya dulu waktu dekat kolej tak live a full life happy go lucky tak ingat habis macam tu....tapi ingat2 balik ada la jugak dua tiga perkara yang langgar law maktab hehhe shisshhhhh diam jangan bongkar rahsia....



want to be a doctor
okay ni masalah besar... mana pulak accountant to be want to change to become a doctor... tak masuk dek akal langsung.. dah la subjeck bio aku tak ambik dulu... yang aku tau telur ayam tu macam cell... betul ka?... oh la di da sungguh aku tak tau... ni sebab semalam pergi hospital la ni... tengok doctor... wah bestnya jadi doctor... apa kaitan dengan hlovate???... sebab semua watak heroin dalam tu a doctor to be or a doctor... tengok macam addin, ana... bestnya


want to marry an engineer or arkitect
please mana nak cari BEN, AO, JADE, ABANG SYAH, KED FLOP, ALONG SERBIA(hahaha nice name huh) EG,????

nak piano
okey memang teringin nak belajar main piano dari dulu lagi... but at least schubert's serenade triggered my desire to play piano... ahha nak piano.... klau dengar orang main piano mesti cair punya hahaha... ohhh my dream prince charming please play me a song...(mangai... ni dah berangan lebih)...

nak kembar
ni memang tak boleh diterima dek akal langsung.. mana la aku bleh ada kembar... dah lahir sorang... so sorang la (bukan tak terima kenyataan tapi biasa la dreamy girl sorang nie   slalu je daydream...) tapi best kan kalau ada kembar macam addin n kucai....wahhh bestnya....



tapi terimalah kenyataan... aku adalah aku... dan aku tak mungkin jadi orang lain... 


HATE+LOVE=HLOVATE

6 comments:

☆与王ㄗ王ㄒ☆ said...

tiba-tiba rasa rindu dengan novel-novel aku yang ada kt sana. wuaaaa T__T

btw, when we gonna make the blog? hehe.

ina said...

hehe...xda mood 2 hari...dalam dua hari tu jugak 2 gelas pecah hahaha memang deadly bored at that time.. pastu tengok rak buku jumpa la HLOVATE... really make my day...

pasal blog tu dah buat dah... sorryyy lambat... xingat la... ada post dekat fb.. tengok la..

Cik Syima said...

peminat hlovate gak ek..hehe...
btw,suke gak i can't tu...^^

ina said...

cik syima: yeah fanatic jgak la hehe..

nurulSYAFIKA. said...

grr suka gila hlovate tau. i dah baca bnyk buku dia tp yg versus tu belum baca lagy

ina said...

nurulSYAFIKA
yeah no words can describe how good are hlovate's novels except 'BEST GILER'
i think you should buy VERSUS...

Post a Comment